Vzpomínky věků

Vzpomínky věků

Anotace: Nahlížení do lidských duší

Kolik slz je v moři,
kolik slaných kapek,
do nichž se pádlo člunu noří.

Kdy se svět očistí od zla,
kdy mysl lidské duše bude
konat pouze dobra.

Jak se stát hrdinou
a neupozornit na sebe,
jít si vlastní cestou
a v myšlenkách nazírat do sebe.

Proč lidé přicházejí a odcházejí,
je to život....
a to nikdo nepozmnění.

****

Život je tvrdá zkouška,
kterou absolvuje každý z nás,
jakmile dorazíme na konec,
nebudeme.

Nemusíme se však obávat,
protože naše tváře zůstanou
vzpomínkami věků,
a ty jsou věčné.
Autor Tomáš Přidal, 19.10.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí