Otázky?

Otázky?

Anotace: dlouho jsem nic nenapsala a tohle přišlo tak nějak znenadání...potřebovala jsem ze sebe něco dostat P.S:další z nepovedených děl

Jak smyslů zbavená
Píši slova bez jména
Proč bohové si s námi tak hrají?
Proč lidskými životy se za to platí?
Jak zachránit lásku před koncem?
Jak lehce se můžeš stát pitomcem?
Proč řádky na papíře se tak krátké zdají?
Když milenci si city vyznávají?
Jak uhasit oheň na srdci?
Když v tvoje city se nevěří?
Proč mořské panny slyší volání oceánu?
Proč se tak lehce rozbije panenka z porcelánu?
Jsou lidská srdce opravdu tak tajemná?
Tak moc jako 13.komnata?
Proč si lidé něco přejí když hvězda padá?
Jak svět se snadno před očima rozpadá?
Autor meggie.004, 19.10.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí