Kříž

Kříž

Anotace: neptejte se na nic nedává to smysl ani nic ale mě to pomohlo

Čas plyne jako voda a já jdu dál
Naposledy tu starý kříž stál
S památkou na padlé za lásku
Prý leželo tu pár obrázků
Tyčí se na kopci ten starý kříž
Prý aby byl bohům blíž
Blíž těm,kteří už nemohou vidět západ slunce
Těm,kteří nemohli sami bloudit životem
Ukazuje světu jak láská může být krutá
Pod křížem teď leží dívka mrtvá
V ruce lístek na něm řádek pár
"Žít s tebou v nebi,co víc jsem si mohla přát"
Autor meggie.004, 19.10.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: PonozkaB
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...nj šlo to ze mě

04.11.2007 21:01:00 | meggie.004

Je to strašně krásný...!
Tak zamotaný a přitom jasný... úžasné!

04.11.2007 13:49:00 | Romísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí