Otrava

Otrava

Anotace: :(

Zírám tupě do blba,
snad v duchu chytám lelky,
divná teskná nálada,
v duši hraje trilky.

Za oknem se nebe mračí,
padaj na zem trakaře,
Slunce s mraky hromy válčí,
v dálce vidím hrobaře.

Mlhovina kolem hlavy,
pálím jednu od druhé,
zas mám tyhle divný stavy,
nemyslím teď na druhé.

Podzim změnil barvy,
listí mlde už opadá,
kolem sebe vidím larvy,
divná teskná nálada.

Je to pocit z podzimu,
nebo z hub co jsem jed,
před sebou mám vidinu,
v krvi proudí jed.

Muchomůrku zelenou,
chutně jsem si udělal,
teď jdu za svou vidinou
a Bůh ví co bude dál.
Autor Ďábel sám, 19.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí