Dobrý den, pane

Dobrý den, pane

Anotace: Co k tomuhle napsat? Ať už je chlapovi 14 nebo 40, vždycky se může zbláznit. Jen by si v těch 40 mohl uvědomit, že to už není taková sranda...že má rodinu a přátele kteří mu věřili :(

Dobrý den, pane.
Máte se skvěle?
Bylo by krásné, říct vám: doufám že ano
Ale já doufám že NE!
Co jste to způsobil?
Zbláznil jste se snad?!
Myslíte to vážně?
Nebo je to jen ubohý zkrat?!
Ohlédl jste se už za sebe?
Viděl jste to?
Vaše žena je na dně!
A kdo za to může?KDO?
To, co slyšíte, to je pláč!
Pláče vaše dcera, pane!
Zmatek a nejistota zaplavily jí srdce
Co se teď s vámi asi stane?
Rozbil jste rodinu
a také přátelství naše
kvůli jedné děvce!!!
A všechno je to vaše vina. VAŠE!
Kéž by se to nestalo
A my všichni byli stále spolu
však ono se to pokazilo...
Zklamal jste mě :(
Autor Nessy, 20.10.2007
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Zweiblumen, Melitelee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí