Jolanina

Jolanina

Anotace: Postupně dojde na všechny. :o)

Jolanina

Jolana, jméno maďarského původu,
milion plus jedna k mému důvodu.
Znám Tě a přece jsi mi nepoznanou krajinou,
nemyslím na tebe jako na jinou.
Vidím tě jako světlo na konci ulice,
kdyby jsi nebyla svatá, divil bych se velice.

Abych neplácal jen nesmysly,
nic zlého si o mě nemysli.
Jen tu smekám před tvou povahou,
kam hrabou se jiní s odvahou.
Jsem ti vděčný za slova naděje,
jinak plul bych jak film bez dějě.
Neobratně a narychlo píšu tyto řádky,
na jejich smysl jsem sám krátký,
snad najdeš tu něco málo,
co by za přečtění stálo.
Píšu na pergamen přátelství a podané ruky,
nic složitého, ale pevného jak na dřevě suky.

Jsi jako hvězda na nebeském plátně,
Tvoje aura září na sto mil,
vzpomínky na Tebe vidím matně,
neznám nikoho kdo by se rád nenapil.
Autor JR, 20.10.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí