Paranoia

Paranoia

Anotace: ...každý se bojí...toho co přijde...

Proud krve
traskající z rány.
Proud krve
tryskající z rány v mém srdci.
Je zraněné.
Krvácí.
Krvácí kvůli slovům
ve tvarech jedových šípů.
Šípů,
které bodají.
Nejdříve strašná bolest
a pak...
cítím
jak se mi jed rozlévá
po celém těle.
Krůpěje slz
se vyhrnou z mých očí,
Zmýtám se
v kaluži
krve svých myšlenek.
Potápím se.
Klesám.
Nemůžu se nadechnout.
Jsem skoro na dně.
Tápu.
Dusím se
v úžasu, v beznaději,ve strachu
ze smrti...
Autor Naray, 20.10.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí