Sebeubližování

Sebeubližování

Anotace: hmm popisuju jednu touhu,kterou mám...

Nechci nikdy a nechci ani teď lhát
Proto věřte mi,co chci psát
I když lásku mám velikou
Tobě se nedá vyhnout oklikou
Jsi snad všude kde být můžeš
Na nic jiného než úlevu a bolest se nezmůžeš
Začarovaný kruh maluješ
Proč se z našeho neštěstí raduješ
Propadli jsme tvému jedovatému kouzlu
Tvému věčnému poutu
Já neříkám,že neměla jsem chuť se vrátit zpět
K tvým nohám se sklání celý svět
I s největší láskou odoláš
Sám sebe prostě nezvládáš
Jenže láska tě za to opustí
Do začarovaného kruhu tě propustí
Není lásky,která tohle vydrží
Za takové bolesti se těžko udrží
Já nechci přijít o lásku a způsobit jí bolest
Nevím však jak bez miláčka se mám držet
Autor meggie.004, 21.10.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: PonozkaB
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí