VY-PLATÍ SE TO?

VY-PLATÍ SE TO?

Anotace: i ta nemožná může být tvá

VY-PLATÍ SE TO?
(A.V.- R.B.)

Do slepého rizika vstupujeme,
ironické obrazy malujeme.
Je těžké chodit naslepo,
kde nevidíte zem,
ale jste svými obrazy oslepen
v řece proudů a rychlých změn.

Vše se točí a přemítá,
životnímu štěstí osud něco namítá.
Je těžké přizpůsobit se tomu všemu,
pokud nehledáte vnitřní změnu.

Jen otočte se kolem sebe,
není lehké dotknout se nebe.
Kdo však naději má,
ten to nikdy nevzdává.

I do rizika vstoupit se vyplácí
vyletíte vzhůru jako mořští ptáci,
když vše vyjde tak jak má,
i ta nemožná může být tvá.
Autor Dreamer, 21.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí