Déšť

Déšť

Anotace: bez komentáře

Když z nebe kapky padají,
já myslím pouze na tebe.
Ale ptám se co asi znamenají
a chci tě mít vedle sebe.
Pak vyjdu ven a ochutnám.
Proč ty kapky slané jsou?
Tvých slz já příchuť dobře znám
ale proč,proč tečou?
Ty sedíš ve svém pokoji
v ruce dopis na rozloučenou.
Nenaplněnou lásku životní
vyřeším prostou žiletkou.
Ať spěcháš jak jen můžeš rychle,
mě už ale nepomůžeš.
Vybral jsem si život v pekle
tam,kam za mnou nemůžeš.
Autor Niccolo, 21.10.2007
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Lecco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí