dopis

dopis

Anotace: ...

Co se to děje můj milý,
proč nelíbají nám už bosé nohy víly,
Kam jsi to musel odejít…
do temné země žít…
já teď každý den se ptám,
jak jsi mohl jít tak sám.
O koho opřít se mám,
S kým hledět do nebe,
s kým probdít celé noci
s kým mám jít dál
a ty mlčíš

můj klid šel s tebou
a já zůstala v tom zmatku stát
zvadlou třešeň na prvního máje
uschlý kvítek ve tmě háje
prosím
ukaž mi cestu dál…
Autor Andee, 22.10.2007
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí