"Dům"

"Dům"

Anotace: Prý je život bílý dům s vyhlídkou do zahrady, snažím se ho tak brát a dělám co můžu, aby se mi líbil...

Mám svůj dům,
tak jako každý jiný,
do něj dávám si,
co se mi zrovna líbí.

Na okno lobelky
a na stůl ubrus čistý,
do vázy pomněnky...
Procházím všemi místy,

kde mohu inspiraci brát,
vybírám maličkosti,
život chci plnit tím,
co přináší mi radosti.

Něco se zničí...
a ne jen mojí vinou.
Pak hledám nové
nebo vyrábím vlastní silou.

Postupem času
se zařízení, vkus mění
a v jiných hodnotách
nalézám zalíbení.

Nenajdeš na zemi
dva stejné životy, dva domy,
vždyť v lese nerostou
dva stejně rozvětvené stromy...
Autor Cecilka, 30.05.2005
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí