Poslední modlitba

Poslední modlitba

Anotace: Můj cit tomu tak chtěl...

Kult lásky a víra v něj.
Samota a tmavé stíny, které me vidí...
Lezím a poslouchám hlasy z lesa, které me děsí.
Zvuk sovy počítám, zvuku zámku ve dveřích naslouchám...
Schoulená pod peřinou, bílá noční košile.

Pomalu vstávám, tma je kolem a já svůj tep počítám...
Dýchám zrychleně, strach ovládl mé tělo...
Dlaň se dotkla kliky, práh domu sem překročila...
Nechci tu být sama...
Les temný, hukot sovy stále zní a má kůže chládne...
Kroky vedou k lesu, rty zmodralé a tělo bílé.
Uz o mě nikdo nikdy neuslyší...
K poslední modlitbě klekám a odcházím...
Autor Mrs.Grázl, 22.10.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě něco: Tvé dílka si moc cením. Maj atmosféru, mnoho citu a vybízejí k přemýšlení

23.10.2007 16:57:00 | Petbab

Ano, cumáčku, taky bloudím v nočných lesech plných proláklin, zchnilých pařezů a mlhy

23.10.2007 09:18:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí