Vždy myslel jsem na tebe

Vždy myslel jsem na tebe

Anotace: každý jednou trpí :-(

Vždy má milá myslel jsem na tebe,
ať bolest či chtíč mým tělem se přežene,
není tu ten, co kdysi jsi ho znala,
je tu ten, co neměla jsi ho nikdy ráda,
ranila jsi mě hodně
a mě stmelily života ohně;
já nehněvám se na tebe,
já hněvám se sám na sebe,
nesnáším svou duši
a nesnáším jak mé srdce buší,
stála jsi mě hodně lásky, hodně chtíče,
nesnáším to co se děje, ať vezmou na mě biče,
ať bijí mě tvrdě přes má bedra,
ty jsi jediná, co mě kdy za světlem lásky vedla.
Autor drevenymuzik, 23.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Toxic Freesia, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné! Tohle mi tak někdo napsat... Měl by jsi jí to dát přečíst, třeba by se vrátila...

23.10.2007 05:28:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí