Zpověď

Zpověď

Anotace: po včerejším večeru...

Zpovídám se starému stromu,
uprostřed šedivého sídliště.
Vstávám, ale vůbec se mi nechce domu,
vím mami, pořád mám u tebe trvalé bydliště...

Zpovídám se jedné dobré duši,
u šálku zeleného čaje.
Mám nastražené uši,
co, že se to se mnou děje.

Zpovídám se andělům na nebi,
oči k nim upínám.
Přemýšlím, zda je mi dáno být s vámi na zemi.
Hříchy své navždy zavírám...
Autor juddy, 23.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, Těšínský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí