Konec noční můry

Konec noční můry

Anotace: V noci se mi stala taková běžná věc a hned sem ji napsal, prolétla mi hlavou stejně jako ta můra tmou..

Můra mi v noci,
do tváře vrazila,
chudinka malinká,
jen křídly mávala
a tvář má,
smrt ve tmě,
prudce jí podala.

Teď k zemi se řítí,
před očima život,
proběhl jí mezi křídly
a cítí jen strach,
nešťastný její ten pach,
vůni konce,
co vzduch provoněl.

Z tváře setřel jsem,
blýskavý prach,
jenč život jí sebral
a slzu do oka,
bez milosti a v mžiku,
poslal mi..
Autor Gabriel17, 23.10.2007
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí