Svatební

Svatební

Anotace: ...

Bílé šaty na bílé tělo
oblékáš
slzy místo perel
na šíji navlékáš
svatební kytici
bezradně svíráš
v rukách potřísněných krví

Jejich zloba
bodá tě na prsou
jsou to jen slova
tvá bedra je unesou
zoufalá hledíš
na zlatý prstýnek

...řekni!
ANO nebo NE?...
Autor Sarah, 30.05.2005
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí