SAMA

SAMA

Anotace: To me jen tak napadlo

SAMA

Zima prostupuje tmou,
já sotva držím se na nohou.
Stojíme tu zmrzlí,
zmrlzlí a prochřadlí,
od úst pára nám stoupá,
a naše přátelství na vlásku se houpá.

NE!Není mi zima-jen chlad po duši rozlévá se,
říkáš , že lhala jsem , není to pravda,
jen stojím tu před tebou-čas dál žene se,
s modlitbou tichou na rtech prosím,aby ukázalo se , že jen v komunikaci je vada.

Byl jsi mým přitelem,
já jsem ti věřila,
obviňuješ mne,
že přatelství naše jsem zmařila.

Že krutá jsem,
jen jsi mi vysvětlil,
já ztratit tě nechci,
prosím proto-abys mi odpustil.
Autor Lostris 15, 23.10.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí