Přes ulici

Přes ulici

Anotace: Dřívější věc, ale aspoň tam nejsou slzy...:)

Probudils ve mně asi ženu,
i když se neznáme.
Plaše a rozechvěle,
od pondělka do neděle,
přes ulici se vídáme.

Známe své zvyky,
svoje blízké,
víme,
kdy ráno vstáváme.
Když cvičím,
býváš na balkóně,
ale vlastně se neznáme.

Často vidím, Tvoje slečna
kytky za okny zalívá.
Vím, kdy jsi v práci a kdy doma,
moc tajemství Ti nezbývá.

I Ty o mně mnoho víš,
dalekohled mít nemusíš.
Jsi tam, když vařím,
když se hádám,
když monitor mi poblikává.
A jak po sprše se vracím,
za záclonou se ztrácím.

Někdy spánek nepřichází,
všude tma,
do kuchyně vcházím.
Otevřu okno do ulice,
snad protáhnu si smogem plíce.
A naproti utajena,
Tvá cigareta rozsvícená.

Já nemůžu spát,
Ty doma zapálit si.
V rámech oken váháme,
možná na něco čekáme,
škoda, že se neznáme...

A rádi to tak necháme.
Autor spare, 24.10.2007
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: Monsignore, Lue Lewinson, Aťan, Psavec, cevert, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...velmi zajímavé....ladné...

24.10.2007 17:09:00 | Monsignore

Tady se schyluje k pěknému průšvihu... :-) Všichni zainteresovaní budou těžko uspokojeni.

24.10.2007 14:40:00 | Aťan

Platonická láska, něžná krásná, ale nezahřeje.

24.10.2007 11:53:00 | Psavec

platonicky krásná
neurvat ji
jen tak v srdci
nadosmrti
ta láska zůstává...1*

24.10.2007 09:29:00 | cevert

...škoda ...lidi se mají poznávat ...mluvit spolu ...radovat se ...plakat ...i jako přátelé ...

24.10.2007 08:02:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí