ŽIVOT

ŽIVOT

Anotace: myslím, že už je čas...

Říkáš, že nemusím se bát,
na to se hochu musíme znát.
Ve vztahu, kde důvěra není,
ani mimčo nic nezmění.
Panuje mezi námi strach,
vzpamatuj se, než zbyde jen prach.
Vzít si mě nemůžeš, o mimču se mluví,
v poslední době Ti nikdo nerozumí.
Naivní nejsme, tohle už známe,
a přesto všechno životem ne vždy snadno proplouváme...
Autor juddy, 24.10.2007
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, mimčo nic neřeší.

24.10.2007 11:19:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí