Láska a bolest

Láska a bolest

Anotace: ...

Nikoho jsem nemilovala tak, jako tebe,
proč jen je to tak bolestivé?
Proč mě nechceš? Proč mě mučíš?
Být nešťastnou mě nutíš.

Do srdce nuž mi zabodáváš,
nad bolestí mou snad jásáš?
Prosím, neubližuj mi víc,
kdy už své dílo dokončíš?

Probodni mi srdce na doraz,
ať už necítím žádný mráz,
jen krev ať mé tělo ohřeje
a tvé oko se konečně usměje.
Autor boruvka, 24.10.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí