dvojčata

dvojčata

Anotace: nic

vrážíme do sebe,
odrážíme se od stěn
a stloukáme se opět dohromady.
najednou,
jakoby prázdno..
žádný smích,
došla energie.
a přitom,
ve zvláštní pozici-
zůstali jsme.
..museli jsme.
nic jiného nezbývalo,
když při jednom z nárazů
spojily se naše hrudníky v jeden.
jako siamská dvojčata.
dvojčata.
..jen aby nás nesetřelili..
Autor desela, 25.10.2007
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mě...

26.10.2007 12:20:00 | Bíša

líbí se mi :)

25.10.2007 22:23:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí