Šel

Šel

Anotace: Jeden z útržků života. Pocit, chvilka, jen doufám, že není třeba příliš vysvětlovat..

Šel

Šel, a zase byla tma, po schodech dolů do metra,
kdo asi psal na zeď slova o lásce větší než lze unést?
V metru se potuluje stín člověka, odstrach; sem a tam,
kdo, ptá se on sám sebe, nalepil na lavičku žvýkačku?

Místnost je tichá, tóny se odráží ode zdí krásně,
je tam jen stolek a na něm konvice s čajem a zní kouř,
sedí tam čistě a houpe nohama, ponořen v ozvěnu,
proč se nechal tak unést? neví, svět tam, on tady; sám?
Autor Matyáš, 26.10.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Majdík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí