Bez citu

Bez citu

Anotace: Jsou chvíle v životě,kdy je lepší nikoho nemít.Některými dveřmi musí projít člověk sám.

Právě teď jsem na to přišel,
ach,jak je to prosté!
Již nebudu dále křičet
co vše ve mě roste.
Proč bysem měl milovat
a mít znovu strach?
Musím se někam schovat
než ze srdce budu mít prach..
Bez citu bude všechno snazší
snad se bez něj obejdu,
a snad to také vydržím
než hranici přejdu.
Už nechci cítit lásku,bolest,
chci srdce vyrvat z těla
přeju si se přes to přenést
a aby má duše zapomněla.
Autor Lecco, 26.10.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí