Když

Když

Anotace: Není třeba zoufat

Když je srdce v dví,
když na duši pouze chladný déšť padá.
Když se zdá, že ví,
že svou spřízněnou ruku již ti nedá.

Tehdy, kdy se zdá,
jak srdce chlad opřádá.
Nastává pro tě doba zlá
a v ústech chuť nedobrá.

Když slunce kamsi odešlo
a hustá tma nadešla.
když z rána již nevyšlo,
a poslední naděje odešla.

Však jednou opět slunce začne hřát,
duši zahřeje
a pocitům chvíle začne přát
a ožije naděje.
Autor Daviran, 26.10.2007
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: BloodyButterfly
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc povedáná

26.10.2007 19:24:00 | BloodyButterfly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí