DĚKUJI

DĚKUJI

Anotace: ....hmm fakt moc a moc děkuji! :-)

Děkuji živote za malé chviličky,
které ve štěstí a zdraví prožívám.
Děkuji za pestrobarevné kytičky,
které si od svých milých nosívám.

Děkuji také, že máš pochopení,
když můj rozum stávkuje
a napomáháš k lásce utajení,
ke Sluníčkovi, které mě miluje.

Děkuji za chvilky prožité s ním,
nejsou na věčnost - to já dobře vím.
Ale pokud budou tak krásné, jako dosud,
nechtěla bych měnit osud!
Autor Dalimila, 31.05.2005
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí