Předlohy

Předlohy

Anotace: Co realita zniči, to sen vyplní.

Předlohy nesplněna
spálit jedním škrtnutím,
vždyť je tu realita,
ta snění nepovolí.

Být přesně polovinou.
Ani výdech ani nádech.
Mezerou nevyplněnou.
Bílá v noci, temnou ve dnech.

Předlohy měnit v obraz,
hlavně je nespalovat.
Realita není rozkaz.
Buď milovat nebo nemilovat.
Autor marllichy, 26.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně přemýšlivé

16.03.2008 17:01:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí