ZUBAŘ

ZUBAŘ

Anotace: :-))) já to říkám, že o lásce se verše píší nejlépe :-))! Ale přece zase jeden bez lásky ... :-))

Právě jsem se od zubaře vrátila,
to vám tedy povím!
Strach jsem v sobě ubila
a najednou se dozvím,
že pětka dole kazy má.
To už pěsti zatínám!

Další ortel přichází.
Osmička jde ven!
Ach jo to je nesnází,
to zas bude den!

Sestřička však radu dává,
injekcičkou na mě mává.
Asi se jí mě zželelo!
Pích!!! A už nic nebolelo!

V zdravém těle zdravý duch!
Hurááá už mám dobrý chrup!
Autor Dalimila, 31.05.2005
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí