Iluzioní

Iluzioní

Anotace: Iluze jsou, byly, budou, naučme se s nimi žít...

Nech se dál unášet,
planými iluzemi.
Nech se dál unášet,
životem bez snění.

Nenech se zmást levnými kulisami,
budoucnost je jen hrubé věštění.
Nenech se zmást a žít se snaž -
ve světě bez blahobytu.

Šance každému přání maříš,
jak zvíře bez srsti, jak ryba na suchu.
Tenhle svět trápí se,
na těle na duchu.
Proč jen lidé, proč nemaj potuchu...

Nenech iluze, aby zničili tvé vědomí,
nenech lidi, aby zakalili -
čisté vody svědomí!

Přinuť se nemyslet na časy dávné,
přiměj se domyslet, co se dělo včera.
Nemysli, že čas a vše je dané,
Nemysli na to, cos udělat kdysi měla.
Autor Mania Dardeville, 26.10.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí