Hle tu stojí Čechů voj...

Hle tu stojí Čechů voj...

Anotace: Haku pro národní team...

Čechů k boji voj!
Čechů k boji voj!
Hle voj Čechů k boji tady stojí!!!

Teď poznáš co je to síla!
Teď poznáš co je to strach!
Náš řev tvé srdce svírá!
Tvá odvaha už je jen prach!

Hle tu je má ruka, tu je má ruka!
Říkej jí trest!
Teď poznáš co skrývá železná pěst!
Hle tu je má noha, tu je má noha!
Už slyším tvůj vzdech!
Když neseme hrdost tvou na kopytech!

Tentokrát nezazní žádný signál!
Vzbouření kmenů povltavských!
Kotle mých bratří jsou zbroceny potem!
A duní k dalšímu vítězství!!!
Autor Cybermud, 27.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí