můj čas by nadešel

můj čas by nadešel

Anotace: možná pro někoho trochu zmatený,ale perfektně to vystihuje mé pocity v té chvíli...

Sedl si ke mně a prostě se ptal
co pro mě vlastně život znamená?

Jak mu to jen vysvětlit mám?
Ptá se mě,zda se mu vyhýbám
a jestli má prý pro mě vůbec cenu...
Prý jen za něčím se ženu
za něčím,co smysl nedává...
a tak zůstávám zas zklamaná.

Přemýšlím,co mu odpovědět?
Sama bych si často přála vědět
to něco,co mi nikdo nepoví.
A proto po tom prahnu čím dál víc
a bojím se svojí vlastní tváře,
sama sebe,já bez svatozáře,

já hříšnice se ho tady ptám,
co je zač a proč se o mě zajímá?

Odpovídá,že je to můj ŽIVOT.
Mám prý mu otevřít srdce a svou mysl,
chce vědět,zda má pro mě vůbec ještě smysl

ptá se,jestli se opravdu tak rychle vzdám...

A proč ne,když od něj už nic nečekám?

Říká mi:když vlastně všechno máš
tak proč tvoje oči tolik zebou??

Já jen pláču a prosím ho,aby odešel.
Vím,že když pujde,musí mě vzít s sebou...

Můj čas by nadešel...
Autor mosquito, 27.10.2007
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Azazen, Nút, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá báseň je tak kásná až me z ní mrazí.Nádherná a moc.

29.10.2007 09:00:00 | Azazen

až přiletí anděl
nezavírej okenice
průvan by svál
s tebou si hrál
nech hořet jeho svíce :o)

Smuténková ale moc krásná

27.10.2007 18:09:00 | Nút

To nikdo neví...

27.10.2007 11:48:00 | Bíša

Co pro nás vlastně život znamená?

27.10.2007 11:45:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí