Falešná realita

Falešná realita

Anotace: věnováno kamarádovi:(((

Falešné úsměvy
Falešné city
Falešná upřímnost

Je to snad jen krutá pravda nebo zlý sen?
Je to moje chyba nebo tvoje dokonalost?
Je to mojí černou duší nebo tvojí průzračnou dokonalostí?
Ne, nesním, jsem z toho snu dávno probuzen!
Ne, je to naše nedotknutelná necnost!
Ne, je to jen nedorozumnění tvé velikosti a mé malosti!

Ty dlouhá léta, co spolu jsme zažili
Ty krátké i věčné okamžiky
Ty dny křiku a míru
Je to už pryč, končí, co jsme chránili
Je to jak do tmy výkřiky
Je to jak udělat si do havy díru

Teď všechno pomalu končí a oba odcházíme
Teď je pozdě hledat příčiny a řešit problémy
Teď padly poslední podpory nás dvou
Už jen každej sám cestu po letech si zvolíme
Už jsme tu každý zvlášť, já, ty, žádné my
Už je to tak, sirény každého na jinou stranu zvou

Nechtěl jsme to nikdy napsat, ale musel jsem…
Pro ty naše Falešné úsměvy
Falešné city
Falešnou upřímnost
Autor Breakthru, 27.10.2007
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kamarád je víc,než životní láska...

28.10.2007 21:48:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí