Malé věci

Malé věci

Anotace: ...

Velké sny z malých věcí,
které nikdo nedocení.
Asi protože sou malé.
Ne však bezvýznamné.

Velikost je jen matoucí veličina,
jež nám oči zaslepila
svými křídly zapomnění
na radosti životního dění.

Chceš mít štěstí v životě,
tak nehledej na vodě.
Do hloubky se ponoř,
najdi vílin chrám,
hluboký příkop.
A než nastane východ,
vrať se zpátky k nám
s náručí štěstěny,
kterou rozděl dle potřeby.
Autor vinci, 27.10.2007
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Le loup-garou
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí