Draci

Draci

Anotace: O podzimu a drakovi

Draci

Začíná nám podzim,léta je konec
draci dnes vylétnou na první tanec.
Uvidí jaký krásný je ten svět,
na kytce zvadne poslední květ.
Drak nám padá z oblohy,nebot umírá,
Předchvílí jsem viděla posledního motýla. :(
Autor Markéétka, 27.10.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí