Nenávist

Nenávist

Anotace: :-(

Nenávist, co kráčí si celým světem;
nenávist, co vkládá se do paměti malým dětem;
nenávist, co nutí tě udělat nejhorší věci;
nenávist poznali už skoro všeci;
nenávist, ze které dělají se vrásky;
nenávist, to je přetvářka té podlé lásky.
Autor drevenymuzik, 28.10.2007
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, taky si myslím...

28.10.2007 20:44:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí