In vino veritas

In vino veritas

Anotace: Nebojte, je to česky, ale jinak si nemyslím že je to pravda:) (kdyby někdo náhodou nevěděl-In vino veritas- ve víně je pravda)

Většina lidí v postelích spí,
svoje sny klidně si sní.
Moji tmu protne svíce jas
a tichá slova In vino veritas.

Vteřina za vteřinou pomalu tady je,
myšlenka postupně stagnuje.
Běží tu divně všechen čas,
ale co, In vino veritas.

Sedím sám v tichu večerním,
pravdy se dobrat snažím, to neměním,
Nechtěl jsem být členem průměrných mas,
Jako výsměch však zní In vino veritas.

Chyb co jsem udělal,
lidi co jsem dobře znal.
Nezbyl mi z toho jediný vlas,
není pravdou In vino veritas.

Toužím vše teď vrátit zpět,
vrátit se doklidných let,
toužím a zní mi v uších hlas,
říká mi In vino non veritas.
Autor Jimmy Ručka, 28.10.2007
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi líbí.

20.11.2007 20:47:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí