A já věřit budu...

A já věřit budu...

Anotace: Neztrácet naději je důležité...

Slza ti stéká po tváři
a nikdo, kdo by ji setřel
avšak víš, že jednou
jednou nebudeš sama

Snad osud tvé plány nezmaří
a ty se mu do přízně vetřeš
však víš, že jednou
jednou budeš dáma

Čas všechny rány zahojí
a bolest pryč odnese
a uvidíš, už brzy
brzy se to otočí

Teď zmítáš se jak v příboji
a myslíš, že to nesneseš
ale uvidíš, už brzy
brzy to skončí

Nezbývá než čekat
a věřit
že jednou bude líp

Nezbývá než doufat
a věřit
že mě nenecháš jít

A já věřit budu…
Autor kitty24, 28.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy je naděje...

28.10.2007 16:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí