Všechno už máš

Všechno už máš

Anotace: Není to spíš ani báseň, ale zpověď

Pojď! Chyť mě za ruku a řekni mi tajemství!

Budeme si povídat.

Nechceš? Tak poslouchej.

Vkládám do Tvých rukou srdce a neptej se proč?

Zalíbila ses mi a já chci, abys mne opatrovala.

Chci slyšet, že jsi úžasná, protože to tak je.

Chci naslouchat Tvým nářkům a pomoct Ti.

Chci si s Tebou povídat mezi stovkami lidí.

Slyšet Tě mluvit. To je důležité.

Tvé emoce. Nech je vzejít na povrch.

A zbavím Tě všech nepotřebných věcí.

Nač mobil potřebuješ?

Nač internet a počítač?

Vždyť srdce Tvoje je šťastné.

Nepotřebuje krást Ti čas.

Využij čas ke štěstí jiných.

A dej jim srdce své, na tom záleží.

Dárek jim dej a přej vše nejlepší.

A nezapomeň, že lásku Tvojí má už jeden člověk.

Nezapomeň že nehledáš,protože už máš.

A sbohem, mé druhé já.
Autor come-past, 28.10.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí