Zvědavá

Zvědavá

Anotace: taková už jsem já a pořád se na něco ptám :)

Pověz mi kytičko,budu s ním šťastná?
Řekni mi hvězdičko,jsem pro něj vzácná?
Ukaž mi sluníčko,která je pro něj holka krásná?

Koukni se červánku,jestli má jinou.
Pošeptej heřmánku,proč dvě souzená srdce se minou.
Prosím zaprš na nás svůj déšť lásky,nebeský obláčku.
Zazpívej ploužáček skřivančí zobáčku.

Medvídku plyšový,pošli mu polibek z lásky.
Jsem ráda,že jsi,proto nemám ze života vrásky.
Zasviť malinká světluško,doleť až k nám.
Pospíchej beruško,ať už brouček není sám.

Pomalu usínej,přeju krásné snění.
Pamatuj,pro mě jsi jen ty,žádný kluk už není.
Autor Gagulii, 31.05.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí