Klišé

Klišé

Nemám názor na své klišé,
co po špičkách a tiše,
ukrádá plamen z očí,
kam ztratili se klíče,
od nevšedních dveří,
čas neúprosně běží,
a ty ses zastavila,
ve stereotypním snění,
nemám názor na své tělo,
co se houpalo jak chtělo,
oběšené na rukojeti,
rudé záchrané brzdy...
Autor Muta cum liquida, 29.10.2007
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: atty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, zvláštní.. zaujala.

29.10.2007 19:48:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí