Rodinné foto

Rodinné foto

Anotace: ...

Rodinné foto

Říkáš si jak je to nudné
Další stupidní oslava narozenin
Musíš tam zůstat, nesmíš odejít
Jsi přeci zase o rok starší
A všichni přijeli kvůli tobě

Nastoupí do řady
Aby ti mohli popřát
Hodně štěstí, zdraví, dlouhá léta
Kdy ta nuda konečně skončí
No aspoň že pár dárků dostaneš

Obličej ti zrudne
Když tě všichni chválí
Pane bože, ty si zase vyrostl
Už je z tebe mužskej
Nepochopí, že už žiješ v jiné době

Oslavu bys vyměnil za kamarády
Cokoliv jiného než se tu nudit
Rozbaluješ dárky
Zase oblečení, jak jinak
Nikdy ne to co si skutečně přeješ

Čas utíká, oslav sis ještě nezačal vážit
Ale když se rozhlédneš
Tak zjistíš, že jsi tu sám
Ztratil jsi ty, které jsi miloval
Bratra, matku, otce

Života sis ani nestačil užít
A je ti líto že se nemůžeš vrátit zpět
Na oslavy narozenin
Jezdili sem kvůli tobě, už ti došlo proč
Teď je ti smutno, když vše vidíš na rodinné fotce
Víš jak se museli cítit? Umírat v samotě, bez tvé vědomosti…
Autor Manni3, 29.10.2007
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí