Esperanto smyslů

Esperanto smyslů

Anotace: ...trošičku z jiného soudečku, zas jeden bláznivý nápad...

Podvědomí
mi patří a niterně mě zná,
však nikdy nevím, jak se zachová,
můžete věřit, že dá to pěknou dřinu
najít způsob, jak přemluvit ho k činu.

Do svědomí
nahlížím a bloudím stále víc,
jen v šifrách luštím, co chce duše říct,
než zjistím, jakou mi tělo říká zprávu,
mám z toho pěkně zamotanou hlavu.

A cesta k porozumění?
Jen esperantské umění :o)
Autor Cecilka, 01.06.2005
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: mattO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí