Těžká únava

Těžká únava

Odlmlčelo se Děvčátko z jetele,
úsměv se ztratil ve tváři,
únavou zavírají se víčka.
Zasunul se do špatných dveří klíč.
Romantika je také pryč, jen
tvrdá skutečnost mně z kapes čouhá.
Chtěla bych utéct,
někde tam, kde mají ke snídani
úsměv a trochu pohlazení.
Žel, musím se s tím porvat sama.
Neumím se nastartovat,
stojím na pokraji a čekám,
že se vzchopím a s úsměvem
půjdu dál.
Autor devcatko z jetele, 30.10.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí