Hrála

Hrála

Anotace: :(

Usměvavá krásná byla
a jak mi strašně ublížila
strašně krásná strašně milá
jen smutek a hlavně bolest ve mě zbyla
jak je nádherná a jak je milá
byl bych rád kdyby semnou dále byla
byla přeci krásná žena
ne jen její oči nádherná je celá
a teď všeho lituji
ona z úsměvem mi řekla já tě nemiluji
ve skutečnosti mě nikdy nemilovala
chtěla hračku a tak si hrála
Autor drevenymuzik, 01.11.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ženské už takové jsou....ale ne všechny!!!:O)

01.11.2007 16:50:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí