Kapky

Kapky

Kapky, na činely střech
hrají své mokré tóny,
omývají hřbety cest
a pohladí unavené stromy.

Zrychlí tep řekám,
vypadaly unaveně,
vlhkými prsty učešou
vlasy každé ženě.

Rozesmutní skály,
které plakat nemohou
a naopak, skrýt slzy
mužům pomohou.

Kapky, na činely střech
dohrály své mokré tóny,
poslouchám je rád
ty malé, padající zvony.
Autor Jindřich Mokroš, 01.11.2007
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i já přidám supertip ...nemohl´s to napsat líp !!!

04.11.2007 11:38:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí