Báječnej den

Báječnej den

Anotace: ...

Probral jsem se..
další den ukrojil..
mám na krku pár křížků
zdolávám často bez úhony
pád do údolí stínů
a ani slzu neuroním

čas lepí se jak jíl
já a ty...nemůžeme nic
rveme se ze všech sil
křičíme z plných plic
že od života chceme víc…..
snad zbývá nám pár chvil..

nebudem skromní, třeba více sexu
a taky peněz, lásky, bytí…
chceme to teď, hned a tady!
budem se smát, zalykat se štestím
ať lidem kolem , klidně spadnou brady

možná… se trošku uskromníme
stačil by jeden další den
báječnej den nás dvou
a jenom tak se pohladíme
vezmeme za ruku..
podlehnem touze..
políbíme..
a v srdci,
plamen naší lásky
na věky věků
ochráníme...
Autor Bean, 01.06.2005
Přečteno 438x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To snad ani nepotřebuje komentáříky...

19.10.2005 14:57:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí