Měsíček

Měsíček

Anotace: popisuji měsíc

Měsíček

Měsíček září na obloze,
tak jasné a temné.
Ráno se ještě sklonil duze,
večer je vše černé.

Měsíček vládne nad krajinou,
všude je temno a klid.
Ráno zas mraky po obloze plynou
a probouzí se všechen lid.

Měsíček svítí už tolik dní krásných,
osvětluje, vše kolem nás.
Měsíček je strážcem zamilovaných.
Bude svítit pořád a zas.
Autor DEgo, 01.06.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí