Ukážu Ti cestu rájem*

Ukážu Ti cestu rájem*

Anotace: Ukážu Ti cestu rájem* anebo taky Heartbreak hotel** (na motivy lidových rozhovorů)*** pro V.T.

„Hallo.“
„Hallo.“
Kdo jí vlastně řekl to ahoj?
Komu to on vlastně řekl to ahoj?

„Proč netancuješ?“
„Vždyť tady máš jinýho.“
„Ale prosimtě, pojď.“
A tak šli na Platz.

„A Ty, nešla bys ke mně domů?“
„No tak, já nevím, spíš ne.“
„Vždyť to máš blíž a ráno se krásně probudíš.“
„No to doufám, ale ne, pojedu k sobě.“
„Tak to už je teď blbý ptát se Tě na číslo.“
„No to zas tak není.“
Dala mu. Číslo.

„Já Ti ukážu pořadnou erekci ve vodě.“
„Fajn.“
„Já Ti nechci ublížit, ale jsem ten nejlepší.“
„Tak to už mě můžeš jedině zklamat.“
„Děláš si to?“
„Jo.“
„A jak často?“
„Den má 24 hodin?“
„No.“
„Tak denně.“
„To tě čeká hezký rok tady v tomhle městě.“
„Snad.
„Já jsem občas sarkastický, co? Ale to dělají jenom hodní kluci.“
„A ti taky nepláčou. Jak se jmenovala?“
„Johanna.“
„Hm, taky na J.“
A byla naprosto zmatená.

„Ale šla po Tobě jak po koberci.“
„Prosimtě, já nejsem žádnej Peršan nebo Argentinec.“
„A kdyby, tak bys je pořádně vyprášil.“
„Hele, o tom jsem s Tebou chtěl mluvit.“
„O čem?“
„Jak to bereš?“
„Co?“
„Nás.“
„Nevím.“
„Já jsem sběratel zážitků.“
„Já zase motýlů.“
Prohlídnou si své sbírky? A co na to Červenáček? A co teprve ježek v kleci?

„Vztah, to je pro mě, když jsou lidi pořád spolu, chtějí být spolu každou volnou chvilku. Vodí se za ručičku na promenádě.“
„To je přeci někdy ale taky hezký a potřeba.“
Úšklebek.
„Jela jsem sem s tím, že se do nikoho nechci zamilovat.“
„A jak jsi se nejdéle milovala?“
„3 hodiny.“
„Hm. A co hračky?“
„Nemám.“
„Vezmu tě do sexshopu.“
„No...“
„Neboj se, já jsem tam byl taky jedom jednou. Co máš ráda?“
„Mám ráda hodně věcí, třeba Thelmu & Louisu.“
„Po tom filmu jsem si uvědomil, že bys to mohla brát vážně.“
„Neboj, já jsem sice mladá holka, ale ne zas tak vážná.“
„Celý den jsem o tom přemýšlel.“
„Ale ty můj chudáčku. Ne, promiň, toho si vážím, že nad tím i takhle uvažuješ, ale neboj.“
„Nechci pak před Tebou vypadat jako školáček.“
„Tobě je jenom tolik? Myslela jsem, že jsi starší.“
„No nevím, zatím jsem neměl žádné stížnosti.“
„A kolik jsi jich mohl mít?“
„Teď se o tom nebudeme bavit, kolik.“
„Kolik je hodin?“
„Za 7 minut to jede.“
„Už.“
„Tak šťastnou cestu.“
„Tobě taky. Napíšu.“
A taky to napsala.
Autor edita K., 03.11.2007
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Onqa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Erotický lyrika. Četl jsem s napětím co z toho bude. A jak to tak chodí, nebylo z toho nic. Přesto všechno máš můj typ. Za přečtení to rozhodně stojí :-))

10.12.2007 15:33:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí