Stěhuji se přátelé

Stěhuji se přátelé

Anotace: stěhování...

Stěhuji se přátelé,
vůbec to není veselé.
Nechám tu života půl,
proč musím pryč?Osud je vůl!
Nechi Vás opustit,
ale musíte mi odpustit!
Není to lehké,
mé srdce je tak křehké.
Opouštím svou milovanou,
loučím se,du balit, na tváři se slzou.
Autor Dindane, 03.11.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí