Návod na život

Návod na život

Anotace: Na to, kdy byla psaná v sobě nese pár pravd. I děti to můžou mít v hlavě srovnané.

Neschovávej svou duši.
Ublížíš tím sobě.
Neboj se, že ti znova ublíží.
Tím spíš se to stane.
Nepřispůsobuj se.
Tím nikoho nezaujmeš.
Nestyď se za své názory.
Třeba je chtějí slyšet.
Neubližuj nikomu.
Tobě pak bude taky ublíženo.
Nebreč jen nad sebou.
Za něco můžou i ostatní.
Nehledej na sobě chyby.
Hledej radši to hezké.
Nelži přátelům ani sobě.
Zjistí to a bude to jen horší.
Neřeš to,co už tu není.
Budeš se trápit do nekonečna.
Nauč se odpouštět a zapomenout.
Najdi v sobě sílu všechno říct.
A hlavně se měj ráda.
To je můj návod na život.

Autor genca, 03.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí